Logo
Logo

Bli medlem i Folk You Folket 2024

Folk You Folket är en förening för dig som är mellan 6-25 år och rör dig i folk- och världsmusik och -dans sammanhang. Vi har som ambition att förenkla för våra medlemmar att medverka på festivaler, konserter och andra sammankomster. Detta gör vi genom att skapa samarbeten med andra organisationer för att skapa fördelaktiga möjligheter för våra medlemmar, exempelvis genom att dela ut resebidrag och ha medlemsrabatter till olika folkmusikfestivaler.

Du som är medlem bidrar till att stötta barn och ungas utövande inom folk- och världsmusik och -dans. Medlemskapet är gratis och måste förnyas varje år!

Folk You Folket är medlemmar i organisationen Folk You och genom att gå med i Folk You Folket väljer du också att bli medlem i organisationen Folk You. Även detta medlemskap är gratis. Läs mer om Folk You på folkyou.se.

Välkommen till Folk You Folket!

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Folk You. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Folk You.